Březovému Slunci

Březovému Slunci

Anotace: Drahé kamarádce

Spásné paprsky
alabastru bříz
strhaly čerň z oblohy
by se žilo líp

Ty spásné paprsky
jak vlasy halily ji
v úzkosti provedly
dlouhými alejemi

Těch spásných paprsků
vytrysklo jak rukou sto
ruka dajíc náprstku
zahnala pryč noční zlo

To spásné svítání
starostlivé matky bříz
světa strom bělaví
noc ustává, louky bdí

Autor Mikuláš_Pine, 25.10.2023
Přečteno 126x
Tipy 7
Poslední tipující: Jarunka, Anfádis, J's .., Frr, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně poskládané.

26.10.2023 04:42:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí