Písnička jara

Písnička jara

Anotace: ...

Když zlatý kotouč rozsvítí
louku zelenou hned z jitra,
když rozehraje luční kvítí
symfonii z duše Země nitra.

To Morana konečně zase se loučí,
odchází daleko z tohoto kraje.
Naděje a život z hlubin se trousí
a kapela ptačí vesele hraje.

Na ten čas čeká, každý kdo žije,
každičká bytost tančit se jala.
Každý jest vesel, na nebe vyje,
že zase začala písnička jara.
Autor lukassnajdr, 23.01.2024
Přečteno 79x
Tipy 5
Poslední tipující: Marťas9, Žluťák, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí