divnoroční období

divnoroční období

Anotace: blues

 

...



podivně rychle

všechno se střídá

jak roční období

na stálost bída!



v zimě je teplo

a jako v létě prší?

stopy to nechává

podivné v duších



zimu jsme přežili

a jaro je časný

prokletí zlomili?

je nad slunce jasný



že žádný rok není

jako ten druhý

jen kruhy se vrší

v divný letokruhy



...

 

 

 

Autor Marten, 04.03.2024
Přečteno 98x
Tipy 22
Poslední tipující: Amarylka, Iva Husárková, jort1, Vivien, kudlankaW, Marťas9, Jupiterka, o3_gambit, martinaV, enigman, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Holá pravda, hezky napsáno

04.03.2024 21:30:25 | Marťas9

...dík...;-)jen lehký rýmování...

04.03.2024 21:49:21 | Marten

letokruhy jsou stromový slzy...

04.03.2024 18:43:47 | enigman

...stromy to ustojí, ale co my....;-)..dík...za zastavení.

04.03.2024 18:53:27 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí