Óda na život

Óda na život

Anotace: Ne, nebyla to múza, kdo mě dnes políbil - to slunce vykonalo tuto práci za ni :-) Aneb něco aktuálního

Jen tak sedět na zahradě
nad hlavou šepot listí
pod nohama hemžení mravenců
větřík šeptá slůvka milenců
a ty čelíš jedné zradě
za další a další podlou lstí

Tvůj život nestál za mnoho
utekl rychle a nečekaně
se přetla čára tvojí dlaně
a ne, už nebude to za dlouho
kdy to, co nyní pod chodníkem
ti jednou bude nadhlavníkem

Tam, co nyní hemžení včel
kde jabloním z květu vzejde plod
už ne ptáci, ale spousta jiných těl
ti zazpívá svou ódu na život
Autor pax.deora, 05.04.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné :)

09.04.2007 01:44:00 | sejko_no_pi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí