"...prostě Jaro ( ...a šmitec =) ) "

"...prostě Jaro ( ...a šmitec =) ) "

Anotace: ...

Po lehkých lukách se rozlil jemný větrný hlas.
Slunce se smálo.
Ten větřík nezlomí jediný luční klas.
Je JARO.
To teplo proudí tělem mým.
Krev také proudí
a já stále sním...

Protože vím, že je jaro.
Jak medvěd se probudím.
Stačí jenom málo
a uvidíš svůj stín.
To když slunce popojde trochu víš.
Ty však také sníš.
Oči zavřené máš... nevidíš.
Autor infoneox, 08.04.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jsi sem dal novou ju. Jo takhle je taky hezka, ja neumím skládat na roční období takže dobrý!

08.04.2007 10:35:00 | kukaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí