Lovec beze zbraně

Lovec beze zbraně

Anotace: Kdysi,snad ještě za Komančů,běžel v Tel-evizi seriál "Lovy beze zbraně".Tehdy vznikly první 2 sloky téhle písně!Zbytek mne napadl dnes,za vlády Apačů! Má asi tuto melodii: La lala lala lala, la lala lala lá, la lala lala lala, la lala lalalá.

Jsem lovec beze zbraně,
bloudím po stezkách svých,
potkávám plaché laně
v houštinách bezedných!

A ze studánek pívám
ten křišťálový mok,
s ptáky si píseň zpívám,
zná mne i starý mlok!

Zajíc se na mne z houští
zadívá potají,
had na mne hrůzu pouští,
to hadi dělají!

Veverka z borovice
se zubí vesele,
den hoří jako svíce,
zdravím vás,přátelé!

Datel dub proklepává,
sezobne škůdce hned,
kukačka echo dává,
kolik žít budu let.

Potůček bublá tiše,
když kamen obtéká,
celičká lesní říše
je doména teď má!

Odpočinou si nervy,
plíce se zotaví,
tak udělejte též vy
něco pro své zdraví.

Vždyť výlet do přírody
nestojí téměř nic,
zhrdněte světa svody,
tohle vám dává víc!
Autor Kozoroh 1, 28.04.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu,Toulavá,
nota je kulhavá,
nejsem autorská Star,
ni vítěz Superstar,
a tohle není hit,
s nímž šel bych soutěžit!
Já před lety ho psal,
dnes pár slok jsem přidal;
já mlád byl,děvče mé,
nebylas na světě,
když toulal jsem se jen
a snil o Lásce sen!
Já čistou duši měl
a psát moc neuměl,
plachý jak Ratkin sám,
teď vzpomínky jen mám!

29.04.2007 17:45:00 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí