S jarem...part 1

S jarem...part 1

Anotace: ...

S přicházejícím jarem otvírám všechny dveře
a vyháním z nich kapky deště
ať do okapů padají
a sny moje nechají

Do postelí z rybníků
do ulic a chodníků
přínáší své poselství vody
a očišťují mé myšlenky od prachu všedních dní
tak jako v zimě
v jiném skupenství
vše pokryje sníh

Pod tíhou větru roztahuji ruce
stínem na zemi připomínajíce křídla
zamávám na pozdrav tam odkud svítí slunce
tak tiše a tak lehce
jako když bubliny se vznesou z mýdla
nahoru do oblak

Stojím tu a vnímám každý pohyb kolem mě
prochází mnou jako blesk
který se vrhá do země
jen na chvíli pouhou
obklopen tím jarem
a omámen svojí touhou
nahoru se vznést

Vím,že jednou budu těmi křídly mávat
že i nitro mé nebude strádat
a slunce ho zahřeje svým jasem
svými paprsky
a já budu zase šťastný
S tebou šťastný...
Autor vicarious, 29.04.2007
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí