Game over

Game over

Anotace: no zas tak dlouhá cesta to nebyla...ještě že skončila brzo:-)

Začátek konce jedné dlouhé cesty.
Zas jednou vyhrála naivita nad realitou.
A teď donutit se přehodnotit slunce a měsíc,
dívat se šedobíle,
přeřídit si hodinky
a nastrojit úsměv z nicotných maličkostí.

Proč jen rozum není moudřejší.
Boj je součástí života,
ale já nemám čas bojovat a čekat.

Vždyť naivita je tak krásná,
nedotknutelná,bezbranná,
ale už asi není pro mě.

Čas vypršel,
game over.
Autor airelle, 06.09.2007
Přečteno 666x
Tipy 1
Poslední tipující: ni.va
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

konec je fakt skvělý, ale život není taková hra, ať se Ti daří!

05.03.2009 16:38:00 | ni.va

...fakt hezký

06.09.2007 13:32:00 | vej.ka

..hezky vyjádřeno

06.09.2007 11:46:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí