TV

TV

Anotace: honem, už to začíná

Usedám před oltář
pivo coby monstrance
objetí pro polštář
začíná seance

 oltář do tmy svítí

mozek oči zavírá
 saju virtuální nití

 klesám v náruč upíra

a co zítra budou dávat
ona ví
hned jak budu vstávat
zaručeně zabaví

 

 

Autor Akyš, 14.02.2009
Přečteno 471x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí