šílená

šílená

Anotace: v šepotu že hledáš skrýš došla ti slova tak chvalopěj čin ramínka tvých šatů má...

v šepotu že hledáš skrýš
došla ti slova tak chvalopěj čin
ramínka tvých šatů má ruka dává níž
ňadra tvá v dlaních jak hřích przněný
a tvé sténání, jak umírání sviní
říkáš si nevinnosti jen hyň
opilý hřích svou hanbu činí

mění se duše ve zvíře
těla nám porůstaj srstí
když v pudu uchváceném
hltám tě z hrsti
ty v chtíči zvráceném
jen bušíš pěstí

pramálo v nás zbylo z našich duší
naše srdce zrušením buší
a tryská krev nevinnosti
kam poděl se náš rozum
naše cnosti
málo v nás zbylo člověka
sladký hřích nám drtí kosti
v prach okolí je rozmetá
Adrenalin srdce trhá
agónie předchází konci
sídlo bohů se v dáli zmítá
a my zde spojeni v trnitém věnci
když zvíře zvíře hltá
Autor SEGOVESS, 17.03.2012
Přečteno 802x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, básněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzrušující báseň, ST.

17.03.2012 22:39:08 | Psavec

ST za sladký hřích:-)

17.03.2012 21:59:44 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí