Panenka..

Panenka..

Anotace: .. nebo snad ne?

Růžové šaty navléká ve dne,

a její pleť má broskvový nádech.

Vlasy si učeše, k zrcadlu sedne,

sluneční třpyt hřeje jí v zádech.

 

V noci si nanáší krvavou růž,

podvazek na stehně spíná.

Vedle postele schovaný nůž,

jemným pohybem ruky zhasíná.

 

Ve dne je panenkou,

co dal bys jí květ.

A v noci děvkou,

co patří jí svět. 

Autor JulCZa, 27.12.2012
Přečteno 559x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí