Ulice zavátých stop

Ulice zavátých stop

Anotace: N..

Hlídač města kráčí ve sněhu
hledá stopy ztacených přání
jenž odešla z prázdných břehů
které ji dnem i nocí chrání

Hlídač města kráčí ve sněhu
v kostelní věži zvony ztichly
jeptiška v noci ztrácí něhu
i krysy před zimou prchly

Hlídač města kráčí ve sněhu
poslední světla v ulicích zhasíná
zamotán ve vlastním příběhu
v srdci bludiště potichu usíná
Autor Lostgen., 10.02.2013
Přečteno 602x
Tipy 4
Poslední tipující: Miriska, Joe Vai, lucie.Tee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí