abnormální rutina

abnormální rutina

Anotace: valčík

Tak jako panna si sní tajně o pyji,

sním, jak se navečer horlivě opiji,

sednu si vpoklidu u baru na židli,

tam kde se štamgasti vždy rychle zabydlí...

hodim rum do kafe, pivečko popiju,

takhle tak desetkrát a pak se pobliju,

ráno mě vynesou, taká to doba,

a pak se probudim, střízlivej znova.

Otřu si obličej, pochcaný džíny,

tvářím se, by snad byl všední den jiný...

.
Autor dasja, 10.04.2013
Přečteno 542x
Tipy 2
Poslední tipující: Therentia, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí