Záletník

Záletník

Anotace: Jak krásné to může být

Když nejsem s tebou, tak nemám náladu,
jenom tě vidím, chci mrdat zezadu.
Krásně se culíš, máš pohled nevinný,
jen se mě dotkneš, tvoříme dějiny.
Prstíček nasliníš, do kundy zajedeš,
vlhnu a vzrušení nahned mi dopřeješ.
Oči už zavírám a vzdychám sladce,
v ten moment do mě jde vrazit hladce.
Vidím ti v očích ten vražedný pohled,
přestáváš brát na realitu ohled.
Už jenom vím, jak brutálně mrdáme,
chci ho mít všude, někdy i v anále.
Trochu mě zbijes, abych se vzrušila,
klidně i víc, abych se dusila.
Nevnímám čas, chci tě mít v sobě,
myslet na tebe budu i v hrobě ..
Autor Sannulka, 21.07.2013
Přečteno 604x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí