Predátor

Predátor

Anotace: Monolog Pákistánce žijícího v Evropě

V Evropě se dobře žije,
znásilnil jsem některé vaše dívky,
znásilnil jsem jen nezakryté maso.
Když kočka sežere nezakryté maso, čí je to vina?
To maso je problém, ne ta kočka.
Kdyby seděla doma, nic by se jí nestalo!
Zvíře?  Kde je zvíře?
Já nejsem zvíře!
Všechny vaše ženy jsou děvky!
Jen děvky používají parfémy!
Všechny byly nezahalené a žádná nebyla panna!
Všechny si znásilnění vynutily,
znásilnění je vina znásilněných žen,
tak co po mě chcete!?
Ženy nemají právo si vybírat,
jsou jen příčinou katastrof, bídy a utrpení,
jen zavazadla na cestě pozemské.
Žena je buď ctnostná otrokyně, nebo děvka!
Vaše ženy mají menší hodnotu než naše,
mají méně morálky.
Většina obyvatel pekla jsou ženy, s tím nic nenaděláte.
Nic jsem si nevymyslel,
samá pravda,
říkají to v mešitách, v našich televizích…
všichni to víme!
Dlouhé roky vám to nevadilo, a teď obviňujete ředitele školy,
jenom pro mé pákistánské kořeny!
TO JE RASOVÁ DISKRIMINACE!!!

Autor Michal Dunda, 26.07.2014
Přečteno 468x
Tipy 1
Poslední tipující: Manicka18
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No
vidíš tohle jsem měla na mysli;-)takže syrovost reality a scifi ..tohle
nenudilo pobavilo páč jsem dcera Lilith:-Dlepší než šeďjsem zvěd.na
dal.ohlas ;-)

26.07.2014 11:33:18 | xoxoxo

Jsem rád, že tě po tý šedi tě ještě dokážu „rozfajrovat“.

30.07.2014 09:17:07 | Michal Dunda

Nevím přesně co, ale něco mě z toho chytlo.. Asi jako zastánkyni feminismu a odpůrkyni dnešních standardů, přeber si to jak chceš, číst to bylo zvláštní...

26.07.2014 11:27:03 | Manicka18

Děkuji ti za koment, jen chci upřesnit, že to co tě nejspíš chytlo rozhodně není dnešní standard, alespoň ne v Evropě a u evropskejch chalanů...

30.07.2014 09:12:58 | Michal Dunda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí