Všecko je v prdeli

Všecko je v prdeli

Dřiv - jako děti - jsme
na sebe zbyli.
Co se nám stalo?

 

Nic. Jen to letí.
Mládí, snad city,
obé nás hřálo.

 

A nezdá se ti, že
všecko je v řiti
a
zbylo nám málo?

 

 

Všecko je v prdeli.
Zítra je Štědrý den.
Všecko je v prdeli,
kdy nás to přejde?

 

Chci to už dostat ven:

 

všecko je v prdeli,
nestav mě pod jmelí!
Kdo nám co nadělí?
Co na tom sejde...

Autor myší královna, 23.12.2015
Přečteno 608x
Tipy 2
Poslední tipující: Poetik, Althia
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má to svůj svéráz

(děti zbyli - měkké?)

21.01.2016 21:45:40 | Dis-Con-Nect-Ted

Podmět není děti, ale my.

26.01.2016 08:58:08 | myší královna

my, muži, ženy... :D

29.01.2016 00:32:26 | Dis-Con-Nect-Ted

Až tak špatný? ... (myslím obsahově)

30.12.2015 22:29:53 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí