Cesta k naplnění

Cesta k naplnění

Anotace: ...

V šedivém přítmí hořící svíce, za zvuků cizokrajných flaut,
hladil jsme její něžné líce a konečně nebyl "out".

Cítil jsem vůni jižních krajů, cítil jsem sílu okamžiku,
toužil jsem sáhnout více dolů, vydat se cestou ke kotníkům.

Začal jsem líbat útlou šíji, pak dobyl obě pohoří,
na krátko zastavil se u pupíku a opil se slastnou rozkoší.

Skočil jsem rovnou do propasti, bloudil jsem roklí stehny sevřenou,
stal jsme se na vrcholu slasti, střelou správně mířenou.

V hlubinách tonul jsem a stoupal, poslouchal sirén tichý zpěv,
jen prostě toužil jsem a doufám, že rozproudil jsem její krev.
Autor Dsmi, 31.12.2015
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí