Erotoman?

Erotoman?

Anotace: ...

Pod sukni rád vždy v mysli sahám,

mírně v rozporu vůči mým úvahám

Mám přeci také nějaké city,

nehledě na to, jak se mi to líbí.

 

Morbidní básně, to já sice rád,

se sukněma však jsem velký kamarád.

Nehledě na barvu sáhnu si pod ní,

jsem erotoman, lidi, buďte na mě hodní.

 

Já sice rád vztahy, to je pravda,

nečekám však kdy bude svatba.

Prostě na to vlítnu s dámou hbitě,

klidně na veřejnosti, neskrytě.

 

Tak mi teda řekněte, co všechno dělám špatně,

že stále se vyhýbám dlouhobým vztahům, snadně.

A své city najevo nedávám nikdy,

mně se prostě jen ta erotika líbí.

 

 

 

 

 

Autor boneslash, 19.02.2016
Přečteno 695x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....???"Tak mi teda řekněte, co všechno dělám špatně,
že stále se vyhýbám dlouhobým vztahům, snadně
A své city najevo nedávám nikdy"
to myslíš vážně???? :-(

19.02.2016 20:05:45 | tvořilka

Je to jen báseň přeci :-)

19.02.2016 20:06:22 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí