Plný močák

Plný močák

Anotace: ...

Mám plný močák,

co s tím mám dělat?

Najmu si kočár,

budu v něm stříkat.

 

Pochčiju dámu

co sedí naproti

to bude flámu

vhodného pro děti.

 

Pak si tam ustelu

na zmočeném sedadle

pak se i pobleju

přesně v poledne.

 

Začne ta párty,

kterou jsem chtěl.

Moč a zvratky,

trochu jsem se sjel.

 

 

 

Autor boneslash, 22.03.2016
Přečteno 691x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí