Rodina v 21. storočí /1. /

Rodina v 21. storočí /1. /

Z otcovej strany je Igor môj brat.
Laco, kamarát, sú s Igorom bratia.
A to sa mi ráta, že môj otec vidí rád
i nevlastného Lacovho brata Paťa.

Priateľka Lacovho otca
ctená pani Marta
má dvojičky – dievčatká.

Priateľ mojej matky
/ ich vzťah je ešte vratký/
má tri ratolesti.
Každé inú matku má.
/Ani o jednu z nich nedbá/.

Ich matky majú priateľa.
Ich priateľ má deti...
No, hotová kuca-paca!
Ľutujem seba, Igora, Laca...

Žijeme len raz.
Ži a uži.
Ľudská láska sexu slúži.
A detská duša v bolesti túži.

Osud deťom pripravujú dospelí.
Kde? Ako?
V posteli!


Anna Vodičková
Autor annav, 05.06.2017
Přečteno 621x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, zdenka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...BohuŽel...z.

05.06.2017 20:39:49 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí