V jámě

V jámě

Anotace: Další alkoholový výlev

V jámě se potácím
sem a tam.
Sklenko má, kde tě mám?
Černo se dělá před očima
a sklenka vína
se rozlévá.
V hlavě chaos,
stud a chtíč
proč nikdo, nevyjde
mi vstříc?
Ztracená duše
v nitru vlastním
hledám stále
to vše,
co ještě smím.
Autor Bloodymary6, 23.10.2017
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí