svatebni

svatebni

Anotace: Svatebni

Zvony už zvoní nevěsta jásá říká jsi jsem dnes ale krásná...šaty dlouhé střevičky ladici snad ten můj je ohodnoti úsměvem přejicim...že jsem tak trpělivá blahova co si v dnešní den beru za vola...stejné klišé večer v negliže...ať nám to vydrží alespoň rok když už jsem udělala ten nejhorší životní krok...není romeo ani idol brad pitt žádný svalovec žádný hit...třeba se změní za pár dní kdy mu dám sbohem poslední...ať si to okusi zase jiná...Chci mít doma gentlemana chci být jeho diva...nechci už nikdy víc chlapa jako on neslyšet žádný svatebni zvon...vydrželo nám to na den dva měsíce láska dohořela jako knot u svice...papír na rozvod leží na stole a já říkám svatbě stop...ke štěstí vdavat se neni třeba jen tak můžu žít v klidu nemusím se hněvat...
Autor kikin87, 21.07.2018
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí