Závrať z tebe

Závrať z tebe

Anotace: Vezmi si ji celou, tak nadpozemsky skvělou

Možná,že i je to dobře a možná to takhle má být.

Večer pohladit tě láskyplně a ráno pak zabít.

 

Mám nad hlavou nebe a v tom je ta potíž

Totiž

Ze všeho kolem sebe mám závrať i z tebe.

 

Na tvý krásný tělo mělo by bejt povolení

Není

Zastavte mě prosím já se neubráním.

Přesto jednou přivřeš oči svoje krásný

Jasný

Vezmu si tě celou tak nadpozemsky skvělou.

Jak časovaná bomba chtíč můj ve mně tiká
Říká
Tak vezmi si jí celou nadpozemsky skvělou.

Autor Petr Z, 16.07.2019
Přečteno 536x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí