Postavím tě ke zdi

Postavím tě ke zdi

Anotace: O lásce

Postavím tě ke zdi,
tam mezi matracemi
strastmi i radostmi všemi
za to jak nenasytně toužíš
jiného nezasloužíš
Postavím tě ke zdi
mezi rozpraskané cihly
které zjihly
když líbají tvá záda
tys mělas ptáka v hubě
a toužila jak kůň
po otrubě,
taks to měla ráda
koňské dávky
utrhlé zrcátko u dodávky
Postavím tě ke zdi
než začnu střílet
bude fajn výlet
mé kulky budou olizovat
tvou tvář
jsi děvka a já tmář
Až padneš, tak
Postavím se ke zdi
pode mnou snůška božího hnoje
to bylo moje, tys byla moje
až narvu ptáka mezi tvé půlky
(nebudeš už vědět, Abaddon bude hledět)
nechám si před posledním stáním
na prostírání
tvou hlavu
-poslední kulku
Autor Šiva, 06.02.2021
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozmarýna, OpilyJohn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvrdý a dobrý. Bez okolků.
Hej Kiliáne Nedory, strč jí tam čůráka, až se chytne oltáře!!! (psí vojáci:))

06.02.2021 18:59:45 | OpilyJohn

Pro začátek docela drsné... až do konce :)

06.02.2021 13:54:40 | LDN19

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí