Nedráždi MDŽ bosou nohou....

Nedráždi MDŽ bosou nohou....

Anotace: aktuální k dnešnímu svátku.....aneb básně, které u žen propadly :D

Ženám přejeme
k dnešnímu svátku,
aby se dožívaly
o šest let
více
než muži!
Hezky si to,
již bez nás, 
v klidu užijte .
 
 
Slibujeme splnitelné! 
 
--------------------------------
 
Dnes se slaví
Mezinárodní (!) den žen.
Upozorňujeme,
že za zahraničí
se pokládá pár let
i Slovensko
pro natvrdlejší
...kytičku si dnes zaslouží nejen ženy,
které mají za manžela Američana, Itala nebo Araba,
ale i naše ženy,
které mají doma Slováka.
Autor Medved23, 08.03.2021
Přečteno 201x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První hořká pravda :-)
Druhá kyselá, hlavně pro slováka manžela

08.03.2021 18:51:35 | Clown

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí