Překvapení

Překvapení

PŘEKVAPENÍ 

 

Zprvu sranda,
v rytmu tanga
ostych kvapem mizí.
Boky, vnady,
vzniká tady
ero dusno ryzí.
 
Svršek froté
chvíli poté
pouze lampu halí.
Hoří svíce,
stále více
roste, kdo byl malý.
 
Jenže ouha!
Klesla touha,
vstřícný dobrým radám!
Přijdou shůry
noční můry.
Pánem je ta madam!!!
 
Autor Koala, 28.03.2021
Přečteno 241x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí