Prophecy

Prophecy

Oh, did i move your world?

Wish you knew how you moved mine!

I loved you ever since

And I will until I'm done

 

You are my prophecy

You are my pain

You are my destiny

I loose or I gain

 

Certainly I got both

Your body and soul

Your troubles and needs

Oh what I need more?!

 

Give your hand into mine

Give me your time

I'll give you all instead

All that I've got

 

All love, that I've got...

 

10/2020

Autor Anna Kristýna Černá, 22.04.2022
Přečteno 141x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdo druhý nemůže být tvým "osudem", jenom ty...Základ každé věštby.

22.04.2022 10:54:27 | Lighter

Je to jenom báseň... ;)

22.04.2022 13:59:39 | Anna Kristýna Černá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí