Jak nás viděli a snad i vidí jiní

Jak nás viděli a snad i vidí jiní

Anotace: K textu mě inspirovala slova předka Kateřiny Cajthamlové (narozen 1902) sloka I

Stovky let nepatří Češi na výsluní

Němci jim nepřejí místo na slunci

ženy jsou služky - muži zas pohůnci

staletí jsou hodni nejvýše výsluhy

 

Rudá záře již nedominuje Kladnu

málo Čechů snese měřítko elit

Co nelze odklonit - to hledí scelit

"Účtěnky budú on line - bo všeci kradnú!"

 

(prohlašoval nejvlivnější politik)

 

 

Autor kudlankaW, 25.06.2023
Přečteno 106x
Tipy 2
Poslední tipující: Stanislav32, kozorožka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí