V rozhodné chvíli pudově

V rozhodné chvíli pudově

Anotace: ...

Předurčen k úloze kněze
v dospělosti dospěl k něze
Vzala za své předsevzetí
podlehl svodům má děti

V obklíčení slastných tenat
smí zřídkakdy ve dvou sténat
je hořkosladké být ženat
Ne - nejsou jedno - muž a žena
Autor kudlankaW, 14.03.2024
Přečteno 69x
Tipy 18
Poslední tipující: Marten, kozorožka, IronDodo, Sonador, J's .., Kan, narra peregrini, cappuccinogirl, martinaV, Lighter, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí