Mý modrý oči

Mý modrý oči

Anotace: z takovejchle mi vždy běhal mráz po zádech...




 

foto: Samantha Garrot

 

dnes je podivný ráno
žádná myšlenka
jen součet malých chvil
snad abych se pobavil
jsem nějak nesvůj
ba řek bych
že mám nahnáno
je zamčeno
nemůžu ven
jako vzhůru bych byl
a přece tlačil mě sen

 

podivný vítr tu kvílí
či šumí mi snad v hlavě krev?
už nevydržím to ani chvíli
kde jsi..?
vždyť chtěla jsi říct "ano"
pak už nevím
jen snad
že cpal jsem whiskey
do mých cév
a teď mám tady ustláno

 

však proč to rozechvění
a kde to vlastně jsem?
je tu skoro tma
je ještě noc či vládne už nový den?

 

máma mi říkala
ty vždy vyhraješ
tvý oči jsou modrý jako len
v životě ale
musíš být stále na vše pripraven

 

správně, to je ono
na všechno být připraven
jen nepřipravený nejít ven

 


náhle jsem si vzpomněl

dnes večer mám být popraven!

Autor mapato, 21.04.2024
Přečteno 63x
Tipy 15
Poslední tipující: enigman, RadekČ, Marten, martinaV, IronDodo, zase já, Chane, Tomcat, Ophelia81, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy je to tak, že už se stalo.

23.04.2024 08:41:48 | Jan Kacíř

na všechno se připravit nedá...

22.04.2024 10:56:53 | enigman

jo jak vidno jistě ne, díky za komentík,enigman a měj se krásně...v

23.04.2024 05:20:49 | mapato

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí