Lavička v Parku

Lavička v Parku

Anotace: Proč se na chvilku nepozastavit nad obyčejnou lavičkou,kterou vídámé v parku,k čemu vlastně takové dřevěné prkénko,které muselo někomu dát velkou práci,slouží?

Lavička v parku,kde květiny vonící,
přitahují k sobě motýli lítající.
Na lavičce sedí pár,který spí,
asi o něčem krásném sní.
-
Nad párem se listy vlní,
jako mořský přiboj šumí.
Jak na lavičce sedí,
oba dobře vědí,
že jak stárnou oni,
tak i dřevo stárne s nimi.
-
Lavička-místo k odpočinku,
může zanechat nejednu vzpomínku.
-Vzpomínku na dětské časy bez starostí,
na chvíle s přáteli plné štěstí.
-Vzpomínku,kdy se Vám nechtělo do školy,
raději jste na lavičce napili se Coca-Coly.
Sami sebou právě tam jste mohli být,
nic,jen ten pocit nachvíli mít.

-
Můžete na lavičce sami sedět,
svůj život tak lépe vidět.
Je-li třeba něco změnit,rozhodnout se,
znovu dětské bezstarosti nadechnout se...
Autor Trigorin, 21.03.2012
Přečteno 1494x
Tipy 5
Poslední tipující: zaba.zuzla, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí