OČI

OČI

Anotace: Tuto báseň jsem napsal před 20 lety, ale studánky jsem viděl, až dnes 25.4.2012, tedy ty překrásné oči a jim patří tato báseň.



Tvé oči jsou, jak studánky,

co rozsvítí se z jara,

když jejich třpyt se rozlije po kraji,

to snad - jen krůpěje rosy padají k zemi,

do té hlubiny bych se mohl dívat stále

a zapomenout na vše špatné,

co v světě jest,

až z temných lesů jde ten nádherný lesk,

který v nich ukrytý,

mé srdce probudí,

pro ty plané naděje,

ale přece - to kouzelné je.


Jiří.

Autor čáryfuk, 25.04.2012
Přečteno 908x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí