Koloběh

Koloběh

Anotace: vody

Orosená růže
v úplňku jara
kdo k ní ulpěl může
zmizet jak pára

nad grál, kalich rudý
ve vytržení
ze všech od přírody
tajemstvích ženy

do vůní zakletý
koloběh vody
rosou být, pak led, tým
krystalků, z poutí

zpátky se vraceti
k růžím na Zemi
dluh vůním spláceti
kapkami všemi

tajemně stejné jsou
růže jak ženy
suchou noc nesnesou
pláčou, vážení
Autor Petbab, 29.04.2012
Přečteno 603x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Sýkorka07, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Perfektní závěr. :-)

15.06.2012 10:27:35 | Sýkorka07

Žena a růže, krásné i pichlavé, ST.

01.05.2012 12:00:44 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí