Jedno

Jedno

Anotace: jutro..

Jedno jutro čim je zora svanula
našim šorom zasvirala tambura
nad Slavonií slunce výheň vzplanula
zmizela v ní Tvá full body aura

když Dunaje vlnky o štěrk žblunkají
vzpomínám na dívku ze snů potají
schránky srdce zdiva vespod pukají
noc co noc když sluneční vůz do stájí

zamíří, u gostionicy ve stínech
nakloněných kmenů stromů, sám na mech
uložím svá záda, oči zbloudí v snech
s aurou Tvýho těla, rudých rtů, řas všech
Autor Petbab, 14.06.2012
Přečteno 430x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Doradan, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

začátek je z lidové písně, na Youtube je např. v ' Tambura mix'

15.06.2012 05:34:39 | Petbab

To je nějaká šifra? :-)

14.06.2012 17:17:04 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí