Vykoupat se v čase

Vykoupat se v čase

Chci se vykoupat v čase
zase
vlasů pás nás dělí.
ze setmělý ulice
pěnice vzlétla
asi se spletla.
zapletla své vlasy
v klasy
zlatisté.
proč tu jste
nevím.
Jevím se
se světlem denním.
Autor Jiřinka Mignonka, 19.06.2012
Přečteno 554x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí