RIMBAUDOVI

RIMBAUDOVI

Anotace: Popis jednoho odcizení

Často se někde cítím jako host
Sleduji to vaše hemžení
Někdy toho opravdu mívám dost
Ač špatného na tom nic není
A možná je chyba že o tom píšu
Každý ujistí mně že je to zbytečné
Velké pak projevy vřelosti
Uvádí mně ve stavy zmatečné
Autor Otakar Ševčík, 02.08.2012
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí