Protože nejen tělo, ale i duši moji máš….

Protože nejen tělo, ale i duši moji máš….

Anotace: :-)

Tak jako srdce i duši mou máš
Svěřila jsem ti ji navždy
Snad ji peklu neprodáš

Tak jako moje rty spojily se s tvými
Tak i má duše natahuje ruce po té tvoji
Chce ji obejmout a chránit před všemi zlými

Tak jako Paris a Helena
Tak i my jdem ruku v ruce spolu dál

Co zmůže křehké tělo bez duše?
Co zmůže žena bez milovaného muže?
Autor dark evelyn, 08.08.2012
Přečteno 668x
Tipy 4
Poslední tipující: srozumeni, polibek.smrti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí