Šumivá

Šumivá

Anotace: noc

Azda to dokážem sám, či nie?
ideamejkrom pre rover byť
Curiosity, nechám dievčine
umyť ho od prachu, zvlášť kokpit

po pristátí cool nevyzerá
zanesený pieskom, kamením
pre copywrajtra tá mizéria
je výzvou konať, prst znamením

- poď sem, pokynul, nuž ideme
ja fotograf a z hviezd hologram
krásky v bikinách, hruď vypneme
obaja, hercom som monodrám

nerád, na Marse a v okolí
túlam sa s ňou fotiac plechárne
mars, lunar rovery, ufá.. vplyv
nemá na mňa lesť prezliekárne

žiadna tu nie je, len modelka
čo ako živá črep umýva
penou, tá mi ju pooblieka
na ovládači snov, šumivá
Autor Petbab, 10.08.2012
Přečteno 623x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí