Z pohádky

Z pohádky

Anotace: do pohádky

Pojď, z pohádky do pohádky
když už nevíš kudy kam
jít, projít se tam a zpátky
nechce se mi číst je sám

jako Gerda s Kájem mít se
rádi, z lidí první být
na točně, tahle dvojice
poprvé se políbit

jak Jeník s Mařenkou v lese
na jahůdky těšit se
koukejme se, heleďme se
medovníkem přesycen

skončit v kleci ježibaby
jíž se vysmál Ivan pak
když Nastěnku hledal, aby
našel ji a naopak

Popelčin střevíček zkoušet
lítat napříč královstvím
nožek vyzouvat bezpočet
jen jednu ne, dopovím

výčet všech párů, nehledě
na množství jmen a tak dál
snad nebude můj přehled Tě
nudit, kdo by o to stál

slavík a růže nanejvýš
tečku udělá za ním
propíchlé srdce kape - spíš
tři tečky... v slunci ranním
Autor Petbab, 29.09.2012
Přečteno 582x
Tipy 7
Poslední tipující: Kirsten, Kutinečka, Lenka Krásnodvorská, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle se mi moc líbí, je příjemná a donutila mě se usmívat:)

25.10.2012 10:22:33 | Kirsten

Moje Popelka :-))

30.09.2012 18:23:36 | Lenka Krásnodvorská

Sněhová královna je má nejoblíbenější :-)

29.09.2012 16:08:58 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí