Můj Anděl

Můj Anděl

Anotace: -

Můj Anděl

 

 

Na polštář hlava dopadá,

přemýšlím, jak to s tebou vypadá,

slzy mi stékají po tváři,

samota ve mě smutek vytváří.

 

Kdybych tak mohl být teď s tebou,

místo toho mě prsty zebou,

vzpomínám zhluboka na krásné chvíle

- oči jak kaštany a ruce bílé.

 

Vlasy tvé - hebké na dotek,

jak bource kukly zámotek,

a slova jež barví tak libý zvuk,

kterýžto nemožno slyšeti z luk.

 

Půvab - to malá věc z celé tvé krásy,

když se ptám na tebe venkovské chasy:

"Milá a hodná, pán bůh ji chraň!

A ty, mládenče, se jí pěkně straň!"

Autor hubape, 29.10.2012
Přečteno 773x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to docela pěkný.

30.10.2012 13:55:28 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí