Upřímnost za Upřímnost

Upřímnost za Upřímnost

Anotace: Z na rubové straně tvojí fotky

Až někdy potkáš Zlatovlásku,
myslím tu slečnu, co zášť neznala
až někdy potkáš Zlatovlásku,
zahřej ji prosím a půjč jí ovladač.

Až někdy potkáš Zlatovlásku,
vyřiď jí, že na ni pořád čekám,
až někdy potkáš Zlatovlásku,
že s pokorou si před ní klekám.

Až ji potkáš a budeš to celá ty,
zahoď všechu nenávist a vzpomeň si milovat,
Až ji potkáš a budeš to celá ty,
vzpomeň si, jak láska dovede životem čarovat.

A až vesmír bude zase v pořádku,
nezapomeň prosím na mne.
Uvidíš, že jsme teprve na začátku
a že se lásce budeš věnovat za mě.

Miluji tě, dokonalá Zlatovlásko,
svůj život jsem ti zasvětil.
A ve chvíli, co se naše duše spojily,
jsem jako sluníčko zasvítil.

Nalož si s tím jak chceš,
můžeš mě klidně nenávidět.
Navždycky se tomu nevyhneš
a jednou mě budeš muset vidět.

Přeji ti krásný život,
i když bude beze mě,
budu se usmívat jak idiot,
když budu vědět, jak tvůj život krásný je.

Díky za krásné věci, co jsem v životě poznal,
díky za to, že jsi mi lásku ukázala
Snad jsem ti taky něco dal
a kdyby ne, tak sis snad něco vzala.

Promiň, že teď nechci jít životem spolu s tebou,
čekám na to, až si všechno dobře rozmyslíš.
A až to přijde a budeš chtít být pořád se mnou,
myslím, že budu vědět, až na to zase pomyslíš.







Autor Sinuhet, 30.11.2012
Přečteno 480x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí