REM fáze

REM fáze

Anotace: snů

Konec světa je věc
prvních čtyř dimenzí
z nichž jako mravenec
jenž nejvýš vylezlý

koukám do dalších se
cpát, na čem jsem ať vím
s jablkem Parise
připraven volit ním

jednu ze tří ženských
následujících dál
dimenzí panenských
nimiž bych vystřídal

pomíjivost času
čtvrtého rozměru
s pupkem ven u pasu
vzorky jsou k odběru

nikoliv pro vědu
exaktních procedur
snít dále dovedu
v REM fázi nočních můr
Autor Petbab, 17.12.2012
Přečteno 402x
Tipy 5
Poslední tipující: Romeo3769, Miriska, čiči, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí