Mám v tom

Mám v tom

Anotace: chaos

Chaos je vědecký
pojem, sním dítě
jež talent herecký
nabyde hbitě

na pravé poledne
loutky zamíchá
disciplíny vědné
kulis napíchá

kolem jeviště hrát
divy ať stojí
hlediště batolat
ňadra odkojí

Venuší z mramoru
v zákrytu dlouhém
předmětné ze vzdoru
dítě, již mnohem

moudřejší saje jen
jakoby sytě
jeden prsník nejen
ve vší kvalitě

třeba do půlnoci
chaos nechvátá
pokud je u moci
sním.. prsa sátá
Autor Petbab, 15.01.2013
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí