Jít sama

Jít sama

Anotace: ach,... :-(

Procházíš se temnými lesy, údolím jezer
po cestě sbíráš střepy sklenice i mé duše
zbývá ti jen napsat vzkaz z holubích per
jež dáš větru, odletíš ním do pustých krajin
kde nikdo nebude, jen Ty a neznámý vojín
Autor Lostgen., 22.01.2013
Přečteno 559x
Tipy 1
Poslední tipující: Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí