Podzimní procházka

Podzimní procházka

Anotace: sadem, parkem i ulicí.... :) jen pocity :)

Procházím se po předměstí

s trochou deště v zádech jen

Závidím mu - ten má štěstí

- podzimem je opojen ...

 

Procházím se tichým sadem

v duši šumí listoví

V klopě saka svůj diadém

který už víc nepoví.

 

Vlhký vzduch si píseň brouká

v mlze těžko najdu sen

Z keřů, z růží podzim kouká

zdá se býti unaven.

 

Na lavičce počkám chvíli

jestli přijdeš náhodou

Budem' si hrát na motýly

co květinu dobudou.

 

Procházím se rušnou třídou

zvuky aut se nesou v dál

Na výlohy píšu křídou

že bych Tě rád miloval ...

 

Snad ve světlech semaforů

možná v čajích tichých dam

najdu k tobě metaforu

nejhezčí - tu uvítám.

 

Procházím se kolem vody

v touze jsem až do pasu

Chci Ti dát - ač je to z módy

rudou růži do vlasů ...

Autor Zasněný básník, 20.05.2013
Přečteno 581x
Tipy 4
Poslední tipující: želvička001, Jiná, Inna M., Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky jsi to vyjádřil, zasněný...

20.05.2013 21:24:32 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí