My dva

My dva

Tak jsme si spolu zase začli psát.
Roztomilý dvojsmysly a nesmyslný žvatlání
bodají dýku do zraněnýho srdce
co stále krvácí.
Ztracená v ozvěnách
tulím se do tvé náruče
do tvého chtíče
zahalená.
Ztrácím se.
Kde je ten plamínek
co moji cestu ozařoval?
Zfoukls ho a ani se mě neptal.
Jestli mě můžeš zas hlavu plíst
a jestli mě to nebolí.
Tak jsme si spolu začli psát...
a SPÁT
a neptat se na důležitý detaily
jak že je to myšlený,
když život jsme prohráli.
Teď kapky z motýla
kanou mi po tváři
a těžký je hledání.
Chci se ti DÁT
a na nic nečekat
neptat se
nečekat
oplátky.
Jen se ti dát
a nic jinýho
už nikdy nevnímat.
Autor LadyElis, 03.06.2013
Přečteno 907x
Tipy 5
Poslední tipující: Loveless, Draconian, Petbab, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...

03.06.2013 23:13:47 | seh

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí