Šipky

Šipky

Anotace: hrej

Pozemskou konotaci hledám vesmíru
kterak se liší od moudrých záměn s kozmem
denotačním pojmem z pořádku plezíru
nestrefíš-li se do terče mého, posvém

zkus to ve stavu beztíže, se mnou online
vesmírné šipky na střed galaxie hrej
černá díra je spolkne všem, Abel i Kain
dopadnou stejně, mě víš-li jak, obehrej

hledej můj vesmír kde je černá díra smůl
hráče tak hazardního výhra koliká
vyšla nazmar, upgrade stejného pojmu, půl
vítězství Tvého je.. najít mu dvojníka
Autor Petbab, 13.06.2013
Přečteno 437x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Robin Marnolli, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí