Beat box

Beat box

Anotace: ve dvou

Dejte mi mikrofon,když jste mě vzali
do svého souhvězdí, beat box předvedu
živě, vy tuze jste vesměs neznalí
co z human audioték čeknout, teď vejdu

na podium beztížné vaše, hvězd světla
namiřte na střed, zde zhlédnout lze sérii
dovedností úst a čelistí, slétlá
vesmírná suma všech fandů, veškerý

mistrovský megamix předních bítboxrů
galaxie posdílí, pojď se mnou fičet
v téhleté soutěži za Zemi, k dobru
máš-li s kým, rtů ke rtům nech ventil syčet
Autor Petbab, 16.06.2013
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wow ;-)

16.06.2013 16:02:43 | přechodná záležitost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí