xxx

xxx

Anotace: něco pro vás 10 duet

 Jak hloupí sen ty máš jak můžeš snít o tom že ty a já že můžem být
Snad bláhoví sen máš snad si takoví tvůj stín ten mě stále odmítá
Kdo z nás to ví.
Tvé přání chtěl bych znát bez žádných sfér
jak noc si toulavá já zas jak den
Cestou přes labyrint kde noc je temná
Tvůj stín ten mě stále odmítá,kdo z nás to ví.
Mím sluhou můžeš být bez žádných sfér spolu se bojím říct ,to fakt nemusíš
Naše síly splynou z vášnivých chvil.
Fanton opery ten je v každým z nás,kdo z nás to ví.
Bud perlou lásko má bud mi vším nechci žít s obavou neboj nemusíš
Cestou přes labyrint kde noc je slepá..
Náš fanton opery je v každým z nás.
Kdo z nás to ví…

Autor bylina, 04.07.2013
Přečteno 638x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí