Tornádo

Tornádo

Anotace: na Marsu

Vylágrovaný oázy na Marsu
otvírám víko maskovací
jež chybí ve Tvém povšechném atlasu
planety jaksi pro legraci

komu by napadla retuš, prach pouště
marťanský vichr samočinně
zahladí stopy, faux pas řeší koště
přírodních živlů, sám hrdinně

pohledem skulinou zadara změřím
množinu tornád, teďka k věci
k natolik ohebným jejich páteřím
s podobou Tvé lnu.. je nelze svléci
Autor Petbab, 04.07.2013
Přečteno 477x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, isisleo, Avola, Isquieasuus, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí